BIOGRAF√ćA / BIOGRAPHY

Parla català, castellà, anglès i alemany natius.

Amb 16 anys i durant el seu primer viatge en solitari per Europa fent auto-stop, va fer el seu primer reportatge fotogràfic amb una senzilla Yashica telemètrica. Així va descobrir l'amor per la fotografia i la professió per al seu futur.

Amb gran il·lusió compra la seva primera "reflex", una Nikon FM, i compagina uns anys com a jugador de bàsquet professional (ACB) i com a ajudant de fotògraf publicitari a Saragossa i Barcelona, fins que s'independitza.

Ja amb estudi propi a Barcelona i durant 9 anys, treballa per a diferents agències de publicitat i empreses com Avon, Banc Sabadell, Basf, Braun, Camp, Comité Olímpic BCN, Consorci Zona Franca, Delial, Elgorriaga, Jané, Mercabarna, Port Autònom de Barcelona, Roca, etc. Amb l'empresa Sono Multivision s'especialitza en fotografia d'audiovisuals i en el rodatge / direcció de vídeos publicitaris i corporatius.
 
Trasllada la seva residència a Düsseldorf i durant 12 anys treballa  per a diverses productores cinematogràfiques com a operador de càmara, director de fotografia i realitzador free-lance. Roda i realitza spots televisius per a C&A, Ford i altres, documentals per a RTL i NDR televisió, corporatius per a Coca-Cola, DB Schenker, GSZ Bank, Rheinischer Post, Telekom, etc.
 
De nou a Barcelona i sempre d'acord amb les últimes tecnologies de la captura de la llum i la imatge,  el seu concepte de claredat visual continua inconfusible a totes les seves realitzacions.

Premi LAUS ADGFAD per la fotografia de l'audiovisual "Modernisme a Barcelona"
 
Premi LAUS ADGFAD per la fotografia de l'audiovisual "BCN, com funciona una ciutat"

Premi DAS GOLDENE STADTTOR de la ciutat de Berlín per la pel·lìcula "Düsseldorf: Internationales Wirtschaftszentrum am Rhein"